Diensten

HortiLeads ondersteunt ondernemers bij het vergroten van hun online vindbaarheid en zichtbaarheid. En bij het organiseren van online engagement: denk hierbij aan likes, views, comments, retweets, downloads of aanvragen voor meer informatie. Of aan extra leads en omzet, als u een webshop runt. Met HortiLeads haalt u meer rendement uit uw online activiteiten.

Online marketing begint met het ontwikkelen van een online marketingplan, waarin strategie, doelen en middelen worden beschreven. Hieruit volgt een plan van aanpak, de uitvoering, meting en analyse. En tot slot: de bijstelling van uw online activiteiten. Online marketing is geen eenmalig project, maar een continu leerproces. HortiLeads ontwikkelt, coördineert en adviseert.

Heeft u behoefte aan een nieuwe website, app, e-zine, e-letter, whitepaper, blog, infographic, webvideo, webtekst of webpresentatie? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Ook dan bent u bij HortiLeads aan het goede adres. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, waarmee wij elke online wens voor u kunnen invullen. Neem voor meer informatie contact met ons op.