GreenHow.nl gaat volgende fase in

GreenHow, logo

GreenHow.nl en GreenHow.international zijn live, wat betekent dat professionals in de tuinbouw het mobiele platform kunnen bekijken en beoordelen. Op het platform kunnen telers het internationale aanbod bekijken en vergelijken en leveranciers van kassen, installaties en andere tuinbouwbenodigdheden hun online marketing een boost geven.

GreenHow staat voor Greenhouse Technology & Know-How. Het platform laat alle technische facetten van de glastuinbouw zien, met de nadruk op de laatste innovaties. De bezoeker vindt hier unieke content: nieuws, artikelen op vakbladniveau, discussies, fotoseries en video-testimonials van tuinbouwprojecten. Dit innovatieve en meertalige b2b-platform, dat marketingbureau HortiLeads heeft ontwikkeld, staat open voor alle telers en leveranciers, wereldwijd. Een internationaal platform dus, waar u het complete aanbod en de laatste tuinbouwprojecten kunt bekijken en vergelijken.

“Everything you need to grow”

Telers kunnen dit platform gratis bezoeken. Ze kunnen het laatste nieuws bekijken en interessante artikelen lezen, commentaar geven en/of een discussie starten of volgen. Ook kunnen ze snel alle relevante leveranciers vinden, video’s bekijken en nuttige informatie downloaden of doorklikken naar hun website. Het voordeel: alle waardevolle informatie over tuinbouwtechniek op één website.
Leveranciers kunnen zich hier optimaal presenteren. Met een bedrijfsprofiel, bedrijfsnieuws en ‘profilerende’ projecten. Het resultaat: meer traffic, meer leads en meer sales. Om nog meer op te vallen kunnen leveranciers ook andere mogelijkheden inzetten, zoals een advertorial, een banner naast berichten of projecten of een link in de nieuwsbrief. Informeer naar alle marketing mogelijkheden.

Profiteer dit jaar nog van korting

Leveranciers kunnen tot 1 januari 2016 een bedrijfsprofiel (Nederlands/Engels) op GreenHow.nl laten aanmaken voor slechts 195 euro (ex. BTW). Na 1 januari 2016 kost een profiel 395 euro per jaar, maar is het gratis in combinatie met een of meer bedrijfsreportages! Uw bedrijfsnieuws wordt gratis geplaatst. De redactie behoudt zich ten allen tijde het recht voor berichten te bewerken of te weigeren.

Meer weten over de marketing mogelijkheden van GreenHow.nl? Neem dan contact op met Martijn Haas. Heeft u een tip voor de redactie? Stuur dan uw mail naar redactie@greenhow.nl!

Tags:
, , , , , , , ,