HortiContact en HortiNext bouwen samen aan Start-up paviljoen

HortiNext Start-up paviljoen

HortiContact, Nederlands grootste ontmoetingsbeurs voor de glastuinbouw, zorgt samen met het HortiNext-platform voor promotie van start-ups in de tuinbouw. Tijdens de beurs – van 14 t/m 16 februari 2017 – kunnen jonge bedrijven zich presenteren op het HortiNext Start-up Paviljoen. Deze start-ups worden ook vooraf en tijdens de beurs op HortiNext.com gepresenteerd.


Evenementenhal en HortiNext hebben beide als doelstelling om te investeren in jonge, innovatieve bedrijven die zich in de wereld van de Nederlandse tuinbouw willen profileren. HortiContact biedt deze bedrijven de mogelijkheid om aan het HortiNext Start-up Paviljoen deel te nemen, mits het bedrijf niet langer dan maximaal drie jaar bestaat en actief is in de groente- sierteelt- of voedingssector. Het HortiNext Start-up Paviljoen biedt ruimte aan maximaal 14 deelnemers.

Extra exposure

De deelnemers aan het HortiNext Start-up Paviljoen kunnen rekenen op een scherp tarief, maar ook op extra exposure. Naast een informatiestand, inclusief standopbouw en een praattafel, die de Evenementenhal beschikbaar stelt, zal HortiNext de innovatieve bedrijven een (online) podium bieden. Door deze jonge bedrijven bij elkaar op het HortiNext Start-up Paviljoen te plaatsen, zullen zij elkaar versterken en komen zij bij de bezoekers van de beurs beter voor het voetlicht.

Bent u of kent u een start-up die zich in het HortiNext Start-up Paviljoen wil profileren, neem dan voor meer informatie contact op met de beursorganisatie.

Tags:
, , ,