Kom in beeld op de Tuinbouw Relatiedagen!

HortiLeads, Pull Position, Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem, beursactie

Het is de eerste keer dat HortiLeads deelneemt aan de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem van 16 t/m 18 februari, samen met marketingadviesbureau Pull Position. In stand 405/407 geven wij uitleg over het – al dan niet online – in beeld brengen van uw bedrijf, dienst of product. Daarnaast krijgen bezoekers ook de kans om zelf in the picture te komen.


Onder het motto ‘Een goede profielfoto zegt meer dan 1000 tweets’ wordt iedereen van harte uitgenodigd om in onze stand een professionele profielfoto te laten maken. Want in de huidige tijd is het ook van belang om zélf goed in beeld te komen!

In beeld komen en blijven

Ondernemen is zorgen dat je gezien wordt. In stand 405/407 legt HortiLeads samen met Pull Position uit hoe u de zichtbaarheid van uw bedrijf en product kan vergroten. HortiLeads doet dat voor ondernemers en organisaties die online aan hun zichtbaarheid willen werken. Pull Position focust op het vergroten van de zichtbaarheid van uw product.

Beursactie: een professionele profielfoto voor u!

Naast het onder de aandacht brengen van uw bedrijf of product, is het ook van belang om de persoon hierachter goed in beeld te brengen. Zo is het in deze tijd belangrijk om een pakkende profielfoto te gebruiken op uw website en social media. Een professionele profielfoto schept vertrouwen en zorgt voor een goede uitstraling. Daarom hebben HortiLeads en Pull Position een speciale beursactie voor bezoekers: een fotografe brengt de beste kant van iedere standbezoeker – gratis! – in beeld!

Graag tot ziens in stand 405/407 op de Tuinbouw Relatiedagen!

Tags:
, , , ,