Projecten

HortiValley.nl

Sinds 1 september 2015 is HortiValley.nl hét virtuele startpunt voor de tuinbouw. Dit online platform wil vooral jonge bezoekers de veelzijdigheid, studiemogelijkheden, carrièrekansen en innovatiekracht van de nationale tuinbouw tonen.

De HortiValley-portal is opgericht door de Stichting Greenport Food & Flower Xperience met ondersteuning van Greenport Horti Campus en Westland Marketing. HortiLeads is verantwoordelijk voor het concept, het projectmanagement en de eindredactie, JEM-id voor de techniek.

Neem voor meer informatie contact op met Rob van Mil.

GreenHow.nl

GreenHow is een lead-genererend platform voor de internationale tuinbouwtoelevering, ontwikkeld door HortiLeads. Met visual storytelling worden hier de nieuwste tuinbouwinnovaties aantrekkelijk gepresenteerd.

Sinds medio 2015 worden maandelijks informatieve themadossiers en spraakmakende interviews op het platform gepubliceerd. Ook biedt het platform nieuws van de deelnemende toeleveringsbedrijven en innovatiepartners. De content die we op dit platform presenteren, vormt een inspiratie- en informatiebron voor tuinders en investeerders die – nationaal of internationaal – tuinbouwprojecten willen realiseren. Het GreenHow-platform is eind 2014 gelanceerd. De content is beschikbaar in negen talen.

Neem voor meer informatie contact op met Martijn Haas.