Webvideo omlijst 50-jarig jubileum van Berg Hortimotive

hortileads, webvideo, berg hortimotive, 50 jaar, jubileum, open dag


Berg Hortimotive, een specialist in logistieke oplossingen voor de tuinbouw, vierde in april zijn 50-jarig jubileum. Op de datum zelf organiseerde het bedrijf uit De Lier een open dag om alle relaties en omwonenden mee te laten delen in de festiviteiten. ‘s Ochtends was er tevens een speciale bijeenkomst voor genodigden.

Om al deze bezoekers een beeld te geven van hun bedrijfsactiviteiten maakte HortiLeads een korte video. Op deze video tonen we beelden van de innovatieve transportsystemen bij enkele klanten, maar vooral ook van het ontwerp- en productieproces van de bedrijfsmiddelen die dagelijks bij Berg Hortimotive worden gemaakt. Door het tonen van de beelden aan de genodigden en later ook aan de bezoekers van de open dag kan iedereen zich een goed beeld vormen van de bedrijfsactiviteiten.

Omdat Berg Hortimotive de video ook gaat gebruiken om haar snel groeiende klantenkring in het buitenland te informeren, is de videoproductie ook beschikbaar met een Engelstalige commentaarstem. Via een digitale mailing heeft Berg Hortimotive in een bericht en met een linkje ook al haar buitenlandse relaties geïnformeerd over het 50-jarig jubileum. Via de link in de e-mail kon iedereen die dat wenste meteen de webvideo bekijken, die vanaf nu op de website en het YouTube-kanaal van Berg Hortimotive beschikbaar is.

Bekijk hier de webvideo van Berg Hortimotive voor hun 50-jarig jubileum.

Tags:
, ,